Event op maat

The sky is the limit!

We zijn goed in out of the box denken, brainstormen en met toffe concepten komen. Denk aan originele activiteiten die we speciaal voor jullie gezelschap ontwikkelen.

Heb jij specifieke wensen voor jouw event? Wij denken graag met je mee!

Ideas to spice up your event

  • Barista workshop

Coffee it is!
De Koffie Academy kan een programma of training op maat maken voor bijvoorbeeld teambuildingsdagen, evenementen of bedrijfsuitjes. De mobiele Vespa espressobar is een echte eyecatcher op ieder event. De professionele Barista’s leren je gezelschap de fijne kneepjes van het Italiaanse koffiemeestervak.

Oesters & Gin!
Laat  je meenemen op een smaakreis van zout naar zoet.  Ontdek wat oesters, gin, frozen G&T en onze perfect serve cocktail met je kunnen doen.

Brouwen & proeven!
Kompaan is de brouwerij van twee schoolvrienden, Jeroen en Jasper op de Binckhorst. Zij kennen elkaar al langer wel dan niet. De naam Kompaan is gebaseerd op deze vriendschap. Vrienden die samen bier drinken. In 2010 brouwden zij hun eerste biertje: De Bondgenoot! Zij brouwen moderne en spannende bieren. Speciaal voor levensgenieters!

Ga op ontdekkingstocht in de brouwerij van Kompaan en ontdek alle geheimen van dit Haagse bier!

Rondscharrelen door de Binckhorst met verhalen en uitleg over de ontwikkelingen, street art en erfgoed. Wat de ooievaar voor Den Haag is, zijn de kippen voor de Binckhorst. De rondscharrelende kippen en hanen zijn geliefd in de buurt, misschien kom je ze tegen!

SUPpen op de Binckhorst in Den Haag. Vanaf ons startpunt SUP je via de Binckhaven zo het stadscentrum in of de Vliet op. Zo beleef je Den Haag op een unieke manier vanaf het water.

De Yogafabriek verzorgt workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of in de studio van de Yogafabriek verzorgd worden. De Yogafabriek levert zoveel mogelijk maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past bij het bedrijf.

  • Cursus Zakelijk Tekenen

Leer om je ideeën op papier te krijgen en vergroot je effectiviteit. Iedereen kan tekenen. Je kon zelfs eerder tekenen dan dat je kon schrijven?! Maar somehow hebben velen van ons dat verleerd over verloop van tijd. We zijn gestopt te tekenen. Maar tekenen hoeft niet mooi te zijn om effectief te zijn. Tekenen kan ook simpel!

  • VR Teambuilding

Wil je Virtual Reality combineren met teambuilding? Kies dan voor VR Teambuilding. In één van onze nieuwste experiences moeten jij en je collega’s een virtuele bom ontmantelen. Door Virtual Reality is deze teambuildingactiviteit interactiever en is de beleving nog groter. Samenwerken en communiceren is essentieel om de virtuele bommen te kunnen ontmantelen. Los de puzzels op, kraak de code en ontsnap!

  • Karikaturist & Tafelgoochelaar

Deze sneltekenaar en humoristische (tafel) goochelaar loopt langs de tafels of door het publiek met een ruim rertoire aan proffesionele mindf*cktrucs. Daarnaast treedt deze artiest op als karikaturist en tekent hij zo’n 15 karikaturen per uur.

Bij alle evenementen van groot tot klein hoort uiteraard passend entertainment. Naast een locatie en een culinaire invulling is entertainment een onmisbaar element voor een geslaagd evenement. NME events levert top-entertainment voor uiteenlopende evenementen zoals bedrijfsfeesten, congressen, productpresentaties en bruiloften. Elk feest vraagt om ander entertainment. Onze acts worden precies afgestemd op het soort evenement, de doelgroep en uw specifieke wensen.

Ben je op zoek naar live muziek tijdens je feest of (business)event? Music Factor  is gespecialiseerd in het adviseren en aanleveren van de juiste live muziek tijdens uw event.