Fotoshoot of filmopname

Perfect Picture!

Onze locaties hebben een rauwe, industriële sfeer en zijn daardoor perfect geschikt als achtergrond of locatie voor jouw bijzondere fotoshoot, filmopname, productpresentatie of (televisie)programma.

Wil jij een fotoshoot op een van onze locaties inplannen? Wij helpen je graag verder.

Locaties

Caballero Fabriek

De Caballero Fabriek is de creatieve hotspot van Den Haag en het voorbeeld van een bijzondere transformatie: een oude sigarettenfabriek die nu de frisse bedrijvigheid ademt van de innovatieve, creatieve en culturele ondernemers die er gevestigd zijn. Het industriële karakter van de fabriek is nog steeds voelbaar en zichtbaar, want het gebouw is op veel plekken in originele staat teruggebracht, maar met oog voor detail. Waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het hier nu bedrijvigheid op het gebied van multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, ICT, communicatie, evenementen en architectuur.

Locaties

Saturnus

Saturnus is een oude fabriekshal omgetoverd tot een unieke, industriële en stoere evenementenlocatie – dé perfect backdrop voor jouw fotoshoot of filmopname. Het authentieke dak, de bar gemaakt van een oude zeecontainer, de vintage meubels, verrassende wandschildering en de riante lichtinval maken Saturnus, daardoor een locatie als geen ander! Verder maakt de centrale ligging tussen Den Haag, Voorburg en Rijswijk de Saturnus een top locatie qua bereikbaarheid.

Nice drinks & Tasty food

Bij At The Binck staat gastvrijheid en beleving op nummer één. Dit gaat naadloos samen met de smaakbeleving. Door de jaren heen hebben wij een eigen stijl ontwikkelend. Wij serveren een passend foodproduct voor ieder moment van de dag. Van morning bites tot home made sweets, healthy lunch tot een stoere borrel of eigentijds diner. Dat alles met de At The Binck touch!

Ons foodproduct is opgebouwd volgens het 80:20 principe: 80% plantaardig en 20% dierlijke gerechten. Daarbij spelen het seizoen, “no waste” en eerlijk geproduceerde producten een belangrijke rol. Uiteraard blijven onze gerechtjes om je vingers bij af te likken…

 • Koffiearrangement            vanaf €6,50 p.p.
 • Drankarrangement 1 uur  vanaf €8,75 p.p.
 • Borrelassortimenten         vanaf €3,10 p.p.
 • Diverse lunches                  vanaf €10,75 p.p.
 • Walking/sitdown diner    vanaf €19,50 p.p.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

“Shoot & Burn”

2 uur

 “Shoot & Burn”  is het ideale pakket voor een unieke, maar simpele fotoshoot.  Je krijgt met dit arrangement maximaal 2 uur de tijd waarin je helemaal vrij bent om op locatie foto’s of een filmopname te maken. Dit arrangement is perfect als je kort en efficiënt te werk wilt gaan met een industriele achtergond en unieke uitstraling.

 

 • Huur locatie

 

Vanaf €65,- in de CabFab

Vanaf €95,- in Saturnus

*De kosten zijn berekend op maximaal twee uur shooten op doordeweekse dagen tijdens kantooruren.In de avond en het weekend geldt een toeslag.

“Super Shoot”

4 uur

Je hebt geen studio nodig om een ​​geslaagde fotoshoot te creëren. Onze industriele locaties zijn rijk aan een authentieke sfeer waardoor het de perfecte film- en fotoshootlocatie is voor uiteenlopende projecten. Onze”Super Shoot geeft je gedurende één dagdeel de gelegenheid optimaal gebruik te maken van de locatie om professionele foto’s of video’s te maken.  Wij zorgen voor de nodige arbeidsvitamines zodat jij je kan focussen op de shoot!

 • Huur locatie
 • Hot & softdrinks
 • Fruit & energizers
 • Schoonmaak

Vanaf €325,- in Saturnus

*De kosten zijn berekend op maximaal vier uur shooten op doordeweekse dagen tijdens kantooruren. In de avond en in het weekend geldt een toeslag.

“Mastershot”

1 dag

“Mastershot”  is geschikt  als je een volledige dag gebruik wilt maken van de locatie. Hierdoor heb je optimaal de tijd om verschillende perfecte settings te creeëren voor je foto- of filmopnames. Wij zorgen voor de nodige arbeidsvitamines zodat jij je kan focussen op de shoot!

 

 • Huur locatie
 • Hot & softdrinks
 • Fruit & energizers
 • Lunch op basis van nacalculatie
 • Schoonmaak

Vanaf €750,- in Saturnus

*De kosten zijn berekend op minimaal een dag shooten op doordeweekse dagen tijdens kantooruren. In de avond en in het weekend geldt een toeslag.