Congrestival

Een congrestival organiseren?

At The Binck is your guy!

Onze industriële locaties vindt je in het hart van het hippe woon en werkgebied van de Binckhorst. Verwacht wanneer je bij ons afspreekt dus geen standaard zaaltje. At the Binck is een mix van stoer en verfijnd and has a bit of a cheeky mind.

Onze locaties hebben een sfeervolle bar, eigen toiletten en krachtstroom om elke vorm van entertainment te kunnen dragen. Op zoek naar EASY entertainment? Geen probleem, wij beschikken standaard over een aantal games, zoals tafeltennistafel, voetbaltafel en darts bord. Plug & Play! Daarnaast hebben onze locaties een eigen terras, waar, als het weer het toelaat heerlijk geborreld kan worden.

Nice drinks & Tasty food

Bij At The Binck staat gastvrijheid en beleving op nummer één. Dit gaat naadloos samen met de smaakbeleving. Door de jaren heen hebben wij een eigen stijl ontwikkelend. Wij serveren een passend foodproduct voor ieder moment van de dag. Van morning bites tot home made sweets, healthy lunch tot een stoere borrel of eigentijds diner. Dat alles met de At The Binck touch!

Ons foodproduct is opgebouwd volgens het 80:20 principe: 80% plantaardig en 20% dierlijke gerechten. Daarbij spelen het seizoen, “no waste” en eerlijk geproduceerde producten een belangrijke rol. Uiteraard blijven onze gerechtjes om je vingers bij af te likken…

PACKAGE vanaf €110,00 p.p. excl. BTW

  • Coffee & Chocolade van Brute Bonen
  • Good vibes lunch
  • Verspillingsvrije limonade
  • Stoere bieren | fijne wijnen
  • Lovely bites
  • Skewers van de Ofyer

ONZE PAKETTEN ZIJN INCLUSIEF LOCATIEHUUR, PERSONEEL, BASIS INRICHTING & AANKLEDING, GELUID & VERLICHTING

Wat vinden anderen van ons?

Content Strategy

“Op 30 november vierden wij onze Housewarming van onze nieuwe Unit in de Caballero Fabriek. At the Binck zorgde er voor dat het zowel in voorbereiding als uitvoer vlekkeloos verliep. Het horeca concept Cafe Soof van At The Binck zet echt kwaliteit neer! Prettige service en de hapjes waren top!”

MN

Voor het Zomerfeest 2022 van ons bedrijf hebben we samengewerkt met Hettie als event manager van de CabFab in Den Haag. Hettie heeft ons met veel creativiteit en energie bijgestaan in de opzet en organisatie van het event. Met belangrijke bijdragen aan het concept, een strakke productie en een uitstekende regie tijdens het event heeft zij een grote invloed gehad op het succes van ons feest. Hettie is een absolute top-event manager, weet het optimale te halen uit de combinatie van budget, locatie en thema, en heeft ook nog eens een geweldig enthousiast en kundig team om haar heen. Het was een genot om met haar en hen te werken.

Tweede Kamer der Staten-Generaal

ATB organiseerde een volledig verzorgd personeelsfeestje voor ons. Van onze ideeën werd een interactief en vermakelijk programma gemaakt. Het enige wat wij zelf moesten doen, was komen opdagen!

 

Kompaan

Brouwen & proeven!

Kompaan is de brouwerij van twee schoolvrienden, Jeroen en Jasper op de Binckhorst. Zij kennen elkaar al langer wel dan niet. De naam Kompaan is gebaseerd op deze vriendschap. Vrienden die samen bier drinken. In 2010 brouwden zij hun eerste biertje: De Bondgenoot! Zij brouwen moderne en spannende bieren. Speciaal voor levensgenieters!

Ga op ontdekkingstocht in de brouwerij van Kompaan en ontdek alle geheimen van dit Haagse bier!

 

 

SUPBinckies

Ontdek & Verken

SUPpen op de Binckhorst in Den Haag. Vanaf ons startpunt SUP je via de Binckhaven zo het stadscentrum in of de Vliet op. Zo beleef je Den Haag op een unieke manier vanaf het water. Beleef een uniek personeelsfeest zoals nooit tevoren op het water!

 

 

Yogafabriek

Breath & Relax

De Yogafabriek verzorgt workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of in de studio van de Yogafabriek verzorgd worden. De Yogafabriek levert zoveel mogelijk maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past bij het bedrijf.

 

Streetart Tour

Walk & Talk

Rondscharrelen door de Binckhorst met verhalen en uitleg over de ontwikkelingen, street art en erfgoed. Wat de ooievaar voor Den Haag is, zijn de kippen voor de Binckhorst. De rondscharrelende kippen en hanen zijn geliefd in de buurt, misschien kom je ze tegen!