The beating heart of every office

We realiseren en beheren in-house horecaconcepten in single- en multi-tenant kantoren. Representatieve en uitnodigende hubs waar samen geluncht, vergaderd, gewerkt, geborreld en gevierd wordt.

Café SOOF

Werken, brainstormen, overleggen. Het vraagt iets van je. Bij Soof zijn wij er dan ook om je weer die extra energie te geven. Uit je dip te halen. Je lekkere trek te stillen. Wat we ook voor je kunnen doen we doen het met liefde en plezier! Want we zijn gek op ons vak en wild van lekker eten. Daarom gebruiken we ook alleen de lekkerste en meest verse ingrediënten. Want eten is liefde en die delen we graag met je! Zo helpen we jou de dag door te komen; van knapperige ontbijtjes tot een voedzame lunch en alles daartussenin.

Met Soof zijn wij gevestigd op verschillende kantoorlocaties. Geïnteresseerd in de formule? Kijk op cafesoof.nl.

Of ben je op zoek naar een eigen uniek in-house horecaconcept voor jouw kantooridee? Neem dan contact met ons op. We brainstormen graag met je mee om jouw eigen concept op maat te creëren.

In-house horeca – en branding

Bij At The Binck hebben we een groot sociaal hart. We zetten ons graag in om mensen op een vanzelfsprekende wijze bij elkaar te brengen, omdat we ervan overtuigd zijn dat samenwerking en co-creatie aan de basis staan van groei. Groei die we graag zien in onze omgeving, en waar we op geheel eigen wijze aan bijdragen met in-house oplossingen voor kantoren.

Een belangrijke plek die niet alleen ruimte geeft aan ontmoetingen, maar dat ook het visitekaartje én kloppende hart is van het gebouw. Waar dagelijks weer nieuwe samenwerkingen en ideeën tot stand komen. Dit vullen we aan met verantwoorde catering en toffe events.

Om een fantastisch product neer te zetten is samenwerken key. Niet alleen binnen ons eigen team, maar ook door onze krachten te bundelen met die van onze opdrachtgevers en partners. We kijken hoe we de dynamiek van het gebouw ten volste kunnen benutten en betrekken de huurders. We besparen kosten door verschillende zaken onder één paraplu onder te brengen. We geloven in de kracht van persoonlijk contact en bemande counters in combinatie met slimme oplossingen voor 24/7 toegang tot food en beverage met gemakkelijke betaalmogelijkheden.