It’s all in the name

Onze naam zegt het al. Op de Binck zijn we sinds 2008 gevestigd en voelen we ons thuis. Onze specialiteiten zijn het organiseren van events en ontwikkelen van horecaconcepten. Maar we doen méér. We denken mee en dragen bij aan het verbinden van de bewoners en ondernemers die dit dynamische gebied inmiddels hun thuis mogen noemen en net als wij de Binck op de kaart willen zetten als hotspot voor innovatie en groei.

Onze visie – Connecting the dots

‘Those who cannot change their minds cannot change anything.’ Wat nu hot is, is morgen history, en de toekomst haalt je snel in. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om verder te ontwikkelen. We geloven dat deze growth mindset de kwaliteit van onze producten en diensten continue up to date houdt.

De keuzes die je nu maakt op het gebied van duurzaamheid, gezondheid of woongelegenheid bepalen je toekomst. Daarin pionieren we graag mee. Door mensen bij elkaar te brengen, nieuwe samenwerkingen en grensverleggende producten maken. Daar klopt ons sociale hart voor.

Waar we voor staan

Als aanjager van ontwikkeling en groei gaan we alleen voor het allerbeste resultaat. Deze overtuiging zit verweven in ons DNA. Dit is opgebouwd uit 4 kernwaarden die terug te vinden zijn in alles waar we voor staan;

 • Samen
  We werken nauw samen met elkaar, onze partners en onze opdrachtgevers, want we geloven in de kracht van samen.
 • Beleving
  Wij zorgen voor een optimale klantbeleving. Van A tot Z.
 • Growth mindset
  Op alle vlakken dagen wij onszelf uit, van culinair tot onze duurzaamheid verbeteren we iedere dag. Morgen zijn we weer beter dan vandaag.
 • Relevant en in beweging
  We zien onze toegevoegde waarde en positie in de ontwikkelingen op de Binck.

Duurzaamheid – for a better future

Wij gaan met jou voor het best mogelijke event. Dat betekent dat we een moment creëren om nooit te vergeten maar niet ten koste van alles. Hoe houden we de footprint van onze events minimaal?

A little less meat

Ons menu is opgesteld uit 20% vis en vlees en 80% plantaardige seizoensproducten. Want we weten inmiddels allemaal dat vlees best goed voor je kan zijn, maar groenten uiteindelijk een stuk gezonder… Daarnaast is de huidige mate van productie van vlees en vis erg schadelijk voor ons milieu. Daarom kiezen we voor wat minder vlees en meer plantaardig. Uiteraard blijven onze gerechtjes om je vingers bij af te likken…

Local rules

De inkoop van onze producten doen we lokaal. Het meeste halen we gewoon bij onze buurtjes; bier van Kompaan, Lekker Brood en gin van Hermit. Water tijdens At The Binck events? Dat komt niet uit plastic flesjes;  wij serveren vers fruitwater met fruit van het seizoen in prachtig duinwater gewoon uit de kraan.

Minimal waste

Om voedselverspilling tegen te gaan maken wij een realistische inschatting van de benodigde ingrediënten voor het aantal gasten, en werken wij met Too Good To Go. Producten en gerechten die overblijven kunnen na afloop van het event door gebruikers van de app bij ons opgehaald worden.

Ontmoet ons team

Wil je weten wat we nog meer aan duurzame ideeën hebben voor jouw event? We vertellen het je graag.

Hettie

Sales

Max

Operations

Marielle

Owner